Hopeline

Erbjudande till studenter

Studentpris 195kr för 10 min
(ord. pris 23,95kr/min)

Du ska inte behöva kämpa ensam

Hopeline är en revolutionerande plattform som bekämpar den globala utmaningen med psykisk ohälsa. Vi bryter stigmat kring att be om hjälp och ger dig stöd i tid, utan långa väntetider.

Vi erbjuder:

  • Anonyma samtal med erfarna coacher
  • Stöd för att förebygga och hantera psykisk ohälsa

Orostankar?
Ring en terapeut
Tryggt och konfidentiellt

Livet som student kan vara krävande och fullt av utmaningar. Stressen från studier, prov, deadlines och de sociala trycken kan ibland kännas överväldigande. Men här finns det hopp! Stödlinjer är en kraftfull resurs som kan vara en avgörande hjälp för att hantera stress.

”Stress är en naturlig del av studentlivet, men när den blir överväldigande kan det påverka vår fysiska och psykiska hälsa. Det är här stödlinjer kommer in i bilden. Genom att erbjuda en trygg och konfidentiell plattform för studenter att dela sina bekymmer, känslor och tankar kan stödlinjen ge lättnad och stöd.”– Maria, Student

Endast 195 sek för 10 minuter

Direkt anonymt

Som student är det lätt att känna sig stressad

Oavsett om du befinner dig i en svår situation eller bara behöver ventilera, kan våra erfarna rådgivare ge dig den hjälp du behöver. På Hopeline online förstår vi att stress och oro kan vara överväldigande, och därför finns vi här för att lyssna, förstå och stötta dig – oavsett tid på dygnet.  

Vi kan hjälpa dig att prata om problem hemma, känslor av ensamhet, hälsoproblem eller problem med studierna. Inget ämne är för stort eller för litet för Hopeline online.  

Du kan vara trygg när du samtalar med oss eftersom vi garanterar fullständig anonymitet. Vi har ingen skyldighet att rapportera till myndigheter eller någon annan, och vi kommer aldrig att be dig avslöja ditt namn eller din plats när du ringer.

Som student är det lätt att känna sig stressad och överväldigad över pluggandet i kombination med allt annat som kan kännas krävande i livet. Ring 0939-1946 för att få den stöttning du behöver. Som student har du rabatterat pris och betalar endast 195 kr för 10 minuter. 

När du behöver prata med någon